Ana na radiju i TV-u

TREND TV

U četvrtak, 28. rujna 2017. godine od 22:00 sati bila sam gošća u glazbenoj TV emisiji “U TRENDU” na Trend TV.  U TRENDU su priredili bogati izbor pjesama, razgovore s gostima, tjedne Trend-liste pjesama uz videospotove, nagradne igre. Ja sam se predstavila sa nekoliko svojih pjesama, bilo je super, hvala Đurđi Habel.


RADIO ZLATAR

 

 

U utorak, 12. rujna 2017. gostovala sam na radiju Zlatar, predstavila sam nekoliko svojih novih pjesama, urednik i voditelj bio je gos. Velimir Vidović, radio Zlatar, slušajte na 97.9 MHz ili preko interneta   <a href=”https://www.radio-zlatar.hr/stream2017.html” target=”_blank” rel=”noopener”>RADIO ZLATAR</a>


RADIO ZABOK

Dana, 7. kolovoza 2017. godine u programu Zagorskog radija u sklopu emisije “Vura z pajdaši” ugostili mladu Anu Pavleković te se prisjetili njezinih samih početaka. Rekla nam je da voli glazbu i da je kao mala rado pjevala. Kako je sazrijevala na glazbenom putu uključila se u rad raznih zborova, školskih, crkvenih koji su joj dali poticaj da i nadalje nastavi svoj glazbeni put i usavršavanje. Pojavljivala se na raznim festivalima, manifestacijama i humanitarnim događanjima diljem Zagorja i šire. Dotaknuli smo se i njezinog prvog albuma “Mala Zagorka” o kojem nam je ispričala razne anegdote kako se snimao i pripremao te da je iznimno ponosna jer je najmlađa glazbenica na području Hrvatskog Zagorja koja je izdala svoj prvijenac cd na kojem je 10 pjesama u suradnji s glazbenicima i tekstopiscima: Martiom i Krunoslavom Jazbecem, Filipom Mikšom, Ivanom Bencom, Senkom Seljan, Nedom Culeta, Andrijom Kosom te ton majstorima Josipom Pokupcem, ing. Davorom Totovićem i Dario Šimagom. Spomenuli smo njezine daljnje planove, nove pjesme, izdavanje novog nosača zvuka kao i nastupe. Priupitali smo ju kako se nosi s negativnim i pozitivnim komentarima, tko joj je najveći kritičar i kako se snalazi na društvenim mrežama. Ukoliko ste propustili emisiju poslušajte ju reprizno u srijedu s početkom u 20.00 sati u programu Zagorskog radija.


JABUKA TV

U nedjelju, 16.07.2017. u 20:00 sati gostovala sam na Jabuka tv u emisiji FIO SHOW, gdje sam predstavila nekoliko svojih autorskih pjesama. Bilo je odlično i nezaboravno….


RADIO MAX

Dana, 28.04.2015. u 17 sati, gostovala sam na Radju Maxu u Cerju Nebojse i predstavila se sa svojih nekoliko pjesama, vjernim slušateljima podjelila sam svoj CD-e, bilo je super, za mene posebno i nezaboravno….


SRCE TV


RADIO KAJ


VARAŽDINSKA TELEVIZIJA


RADIO KRIŽEVCI