Press "Enter" to skip to content

„Mala Zagorka“ pobijedila na Malom festivalu u Međimurju

Last updated on 12/02/2019

Ana je sudionica mnogih natjecanja širom Zagorja, poput Vnučekove popevke u Radoboju te Prvog glasa Zagorja u Sv. Križu Začretju.
Ana Pavleković dvanaestogodišnjakinja iz Radoboja, pobjednica je festivala pod nazivom Mali Međimurski festival koji je po šesti puta održan na glavnom trgu u Čakovcu u sklopu dana Porcijunkule. Ana se predstavila s pjesmom „Lete, lete pčelice“, a autor teksta i glazbe je zagorski glazbenik Andrija Kos, dok aranžman potpisuje Mario Plantak. Maloj Zagorki kao bek vokal pridružila se i Irena Kušec Kovinčić. Nastupili su mali pjevači sa novim pjesmama za svoj uzrast, a kao gosti Čakovečki mališani uz ranije pobjednike Festivala. Šesti po redu Grand Prix otišao je u ruke Ane, koji su organizatori obradovali i vrijednom nagradom – kvalitetnim biciklom.
Ana Pavleković sudionica je mnogih natjecanja. Pjeva još od vrtića, nastupala je i širom sjeverozapadne Hrvatske na manifestacijama Vnučekove popevke u Radoboju, Prvog glasa Zagorja u Svetom Križu Začretju, Mladi pjevaju u Zagrebu, Angelfesta…
Ana Pavleković najmlađa je pjevačica u Zagorju koja je izdala vlastiti nosač zvuka.

© 2002 - 2019 www.pavlekovic.eu | Sva prava zadržana. Izrada: PAVLEKOVIĆ