Grand Prix i bicikl za Radobojčanku Anu

POBJEDILA je – Ana i Neda
Jedan od dosad najjačih festivala MALI MEF u ovom dijelu zemlje, održan u Čakovcu u jakoj konkurenciji dobio pobjednice.
POBJEDNICA Grand Prix u kategoriji autorskih pjesma je Ana Pavleković iz Radoboja.
AUTORICA teksta je članica KUPP-a Neda Culeta iz Čazme
Dobra poezija miluje note mekoćom paperja mladog ptića. Otkriva ga i skriva, daje mu šarm nedokučive ljepote u kojem cijelo tijelo uživa…
PjerJP
Festival je održan u Čakovcu pred više od 6ooo gledatelja.
Čestitam i dijelim zadovoljstvo!!!
više…

Ana Pavleković najmlađa je pjevačica u Zagorju koja je izdala vlastiti nosač zvuka „Mala Zagorka“, a nastupa u Hrvatskoj i Sloveniji. Ana Pavleković iz Radoboja drugi put je osvojila Grand Prix na jednom od sada najjačih festivala u ovom dijelu zemlje. Riječ je o 9. Međimurskom festivalu za djecu – Mali MEF koji je održan u Čakovcu. U kategoriji slobodnog izbora pobijedila je Tija Pikija iz Novog Marofa, a četrnaestogodišnja Ana je osvojila Grand Prix u kategoriji autorskih pjesama i za nagradu dobila bicikl. Festival je posjetilo više od šest tisuća gledatelja, a ove je godine izvedeno jedanaest dječjih pjesama. Ana je pjevala pjesmu „Probudila se duša“ za koju je tekst napisala Neda Culeta, a glazbu i aranžman potpisuje Josip Pokupec. Inače, Ana se bavi pjevanjem od prvog razreda osnovne škole. Najmlađa je pjevačica u Zagorju koja je već izdala svoj album nazvan „Mala Zagorka“, a osim po Hrvatskoj nastupa i u Sloveniji.

ODRŽAN MALI MEF: 9. MEĐIMURSKI FESTIVAL ZA DJECU
Ana Pavleković iz Radoboja osvojila Grand Prix festivala!
03.08.2014 12:15 Čakovec | Piše: RR (Međimurske novine

Jedanaest dječjih pjesama ove se godine predstavilo na Malom Mefu – dječjem festivalu. Pjesma ‘Probudila se duša’ koju je izvela četrnaestgodišnja djevojčica Ana Pavleković osvojila je Grand Prix festivala. Tradicija dječjeg festivala u Čakovcu nastavila se i ovog ljeta u Čakovcu kao dio programa Porcijunkulova. Na velikoj pozornici Trga Republike izvedeno je 11 pjesama koje su izveli: Vinka Holjevac iz Podturna, trio Lana i Lea Matotek i Melita Novak iz Šenkovca, Nika Fabić iz Donje Dubrave, Eva Ćurin iz Šenkovca, Tia Pikija iz Novog Marofa, duo Vinka Siladi i Jelena Rebernika, Dorotea Repnjak iz Ljubeščice. Leona Kući iz Vugrišinca, Melani Horvat iz Orehovice, Ana Pavelković iz Radoboja i Sarah Ferenčević iz Nedelišća. Izvedeno je 7 pjesama u slobodnoj formi te četiri autorske pjesme. Grand Prix 9. Malog MEF osvojila je Ana Pavleković (14) iz Radoboja i time osvojila i bicikl. Nagradu joj je uručio Vladimir Košir Tonka. za pobjedničku pjesmu ‘Probudila se duša’ tekst je napisla Neda Culeta, a glazbu i aranžman potpisuje Josip Pokupec. Netom nakon proglašenja Ana nam je kazala: – Bavim se pjevanjem od prvog razreda osnovne škole. Ljubav za pjevanjem naslijedila sam od svog oca Borisa. Ova nagrada mi znači jako puno, vesela sam. Konkurencija je bila velika i mislim da se žiriju bilo teško odlučiti. Nisam imala tremu, jer imam iskustva. Ovo mi je već sedmi put što sam nastupila na MEF-u.’ Prvu nagradu u konkurenciji izvođača slobodnog odbira osvojila je Tia Pikija iz Novog Marofa koja je izvela pjesmu ‘ Da sem ti z lasima zvezala roke’. Festivalsku večer vodio je Jerko Fabić koji je i sam nekada bio učesnik MEF-a, a kao gosti programa nastupili su Mateo Mikulić, Barbara Zadravec, Antonija Jurinec, Erik Bračko i Jerko Fabić.